Aktivnosti ZNB - pravno mnenje, znanstveni posvet in novinarska konferenca

Spoštovani, 

bolj kot kadarkoli do sedaj potrebujemo močno povezanost in enotnost ter vašo pomoč. To so ključni gradniki naše prihodnosti. Spodaj izpostavljamo samo najpomembnejše aktivnosti. Prosimo vas za finančno pomoč, ki jo potrebujemo, da bomo te stvari lahko izpeljali. Verjamemo, da razumete, da moramo narediti vse, kar je v naši moči in še več, da spremembe Zakona ne bodo sprejete.

1.

Pravno mnenje glede predloga Spremembe  Zakona o nalezljivih boleznih

V upravnem odboru ZNRO se zavedamo, da je situacija z vidika zakonodajnih sprememb tudi zaradi globalnega trenda zelo zahtevna. V prvi vrsti nujno potrebujemo pravno mnenje o vladnem predlogu spremembe Zakona o nalezljivih boleznih, ki je v javni razpravi do 30.9. 2020. Tako kot leta 2018 bo tudi tokrat to izhodišče za soočenje z vladnim predlogom.

2.

Znanstveni posvet na temo varnosti in učinkovitosti cepiv

V času do izteka javne razprave in obravnave v Državnem zboru RS bomo organizirali znanstveni posvet na temo cepljenja z uglednimi strokovnjaki.

3.

Novinarska konferenca o varnosti cepiv

Dolžni smo povedati drugo plat zgodbe o cepivih. Zavedamo se, da velika večina rezultatov laboratorijskih testov cepiv, ki jih je izvedlo italijansko združenje Corvelva, sploh ne pozna. Obstoječi predlog o varnosti cepiv zapiše bore malo.

Prosimo vas, da ozaveščevalni promocijski video delite med svoje prijatelje in znance: napovednik Corvelva (link na: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&idU=4&v=u_eNjQJfuok&fbclid=IwAR2qoFVro2zU6DXrbgw8mEHkSMDgA5Ki5P1-cRN9Wit6W6VSgConnmbLOKg&app=desktop)

Sodelujemo tudi v širšem projektu glede zadev, ki se dogajajo zaradi ukrepov ob pojavu Corone. Prosimo vas, pomagajte nam, da sporočilo doseže čim več ljudi, predvsem starejših, ki nimajo Facebooka in redko pridejo v stik z internetom.

Z vsemi drugimi aktivnostmi, ki jih pripravljamo, vas bomo seznanjali sproti.

Če povzamemo: Nujno potrebujemo precej finančnih sredstev, da lahko naročimo pravno mnenje, ki je osnova za soočenje z vlado. Pravno mnenje potrebujemo čim prej, da lahko z njim seznanimo tudi širšo javnost.

Prosimo za donacijo čim prej, kolikor zmorete. ZDAJ je pravi trenutek.

ŽELIM DONIRATI (TRR ali PayPal)  (link na: https://www.naravnirazvoj.si/donacije)

Vnaprej hvala za donacije.

Želimo vam čim manj stresen začetek šole.
Ekipa Združenja za naravni razvoj otrok


2024 © Združenje za naravni razvoj  |  Politika zasebnosti  |  Pogoji uporabe